2008. augusztus 13., szerda

Rekordgyorsaság!

Most csak egy gyors helyzetjelentés azoknak, akiket érdekel, mi van velem: egy nap alatt találtam albérletet! Kétszemélyes, tehát Erással megyek, de van mellette egy kiadó pici egyszobás is - ha valamelyikünknek máshogy alakulna az élete. Igaz, Erás még nem látta, csak újságoltam neki, de már szinte látatlanban belement. Ha mégsem, megígértem neki, hogy addig verem a fejét egy vaslapáttal, amíg jobb belátásra nem bírom. A lakás tök szuper helyen van, ha köpnék egy nagyot (de egy Széplélek nem köpköd, ugyebár, hehe...), éppen a munkahelyemet találnám el. Már csak ezért sem köpködök, jövő héttől (sőt, már holnap is) dolgoznom kell, hogy nézne már az ki. Az ára nagyon baráti, a fürdőszoba és a konyha GYÖNYÖRŰ! Mizo is jöhet! Van internet! Még kauciót sem kértek! Egyetlen szépséghibája, hogy a tulaj sok cucca ott van egy szobába bezsúfolva, mert ő külföldön él (nem jár a nyakunkra legalább), de mivel ez a lakás nagyobb, mint amiben Gáborral hárman laktunk, kettőnknek teljesen elég lesz a maradék két szoba is! Tiszta, jószagú, világos és félig felújított, Erásnak is jut sok-sok bútor, szép franciaágy, és alig drágább, mint amennyit eddig fejenként fizettünk! Itt egy téli hónapban kb. 25-27000 Ft volt rezsivel együtt egy főre, az új helyen meg 28-29000, és azért ez sokkal jobb! Már dobozaim is vannak, 1-jén költözünk! Hurráááá! Majd fotózok. Most megyek aludni, mert holnap már be kell ugranom az új munkahelyemre, a barátaim biztatnak, hogy jó lesz az is. Jó lesz. Everything's gonna be alright.

Ha valaki szomorú, reménytelennek érez egy helyzetet vagy csak egy kis biztatásra van szüksége, szeretettel ajánlom az alábbi dalt - remélem, sok embernek örömöt okoz! Érdemes hallgatni, ahogy közben Bach Air c. művét játsszák a fődallam alatt, gyönyörű!



A szövege itt olvasható:


Sweetbox Lyrics
Everything's Gonna Be Allright Lyrics

Minden jót, és legközelebb már scrap-oldalt is igyekszem feltenni hasonló témával!

Mesi

4 megjegyzés:

  1. Jaj, Mesi, nagyon örülök a sok-sok pozitív változásnak!! Csak így tovább!!!

    VálaszTörlés
  2. Ezt a számot én is szeretem. És most épp jól is jött. Köszi. <3 Fel a fejjel! Szurkolunk Neked sokan!

    VálaszTörlés
  3. Mesi, örülök, hogy jól alakulnak a dolgok, kitartás! :-)

    VálaszTörlés
  4. Én is örülök neked és gratulálok. Megérte szorítani érted. ;) Remélem, a munkád is beváltja a hozzá fűzött reményeket. És tök jók a számok, jók a videók. ;)
    Várom a szkreppes bejegyzést is. ;)

    VálaszTörlés

Örülök, ha üzensz nekem!