2008. október 5., vasárnap

Köralbum és számvetés

Némi noszogatásra volt ugyan szükségem, de lassan megint mindennapi elfoglaltságaim közé tartozik a scrap. A téma egyelőre kicsit egoista, ugyanis jobb híján magamról és a gondolataimról, céljaimról tudok oldalakat készíteni, más fotóm nem lévén. Szkreppelhetném Mizocicát is, de olyan gyorsan mozog, hogy lehetetlenség lencsevégre kapni, most is éppen a lábam mellett száguldott el és már visszafelé tart!!!

A scrap.hu-n a téma a kör, ezért csináltam egy kör alakú minialbumot. Íme a borítója, alul lesz róla slide is!És közben rájöttem, hogy iiimádom a papírvirágokat!!! A múltkor kaptam Betsie-től egy adagot, és Ági is küldött párat, háááát, már nem nagyon van belőle, kénytelen leszek végre rászánni magam az internetes vásárlásra, talán a jövő havi fizumból már meg is engedhetem magamnak. Ez lesz a jutalom, amiért ilyen ügyesen haladok a múltkor megfogalmazott terveimmel. Nézzük csak:
- Hajvágás: OK
- Költözés : OK
- Nevetés: OK
- Felszedni 10 kilót a ledobott 7(!) helyett: már 4 megvan! Egészen OK!
- Házitündérré változás: hellyel-közzel, de nagyrészt OK
- Szkreppelni: TÖK OK!
- Nem bőgni: nem publikus (na jó, csak néha) X
- Örülni mindennek: OK, mostanában szerencsére volt is jó sok okom rá
- Cigi: hmmmm... ki kéne menni rágyújtani... én szeretek bagózni! X
- Nem hagyni magam: nem is bántanak, ha meg igen, beszólok én is, csak elegánsan. OK
- Remény: asszem, talán az is van, tehát OK (kék szeme van...)
- Kockás takaró: folyamatban, de most épp varrnom kell még egyet egy babának, annyira bejött Briginek a múltkori! OK!
- Kisautó: csak egy bicikli. Annak is van 2 kereke, és most kaptam! Legyen egyelőre OK!

11: 2. Nem is rossz.

Na hogy ezt most ilyen szépen előadtam, jöjjön az a bizonyos album, amelyben benne van nagyjából mindez, csak szebben. Az alapja könyvkötő karton, mindössze 12 cm nagyságú, és nagyon jó volt csinálni! Remélem, nektek is tetszik!Mára csak ennyi voltam, kicsit még megyek chipboard-betűket vágni, mert a tegnapi scrap-chates oldalamról már csak azok hiányoznak... nemsokára felteszem azt is!

Szép estét:

Mesi