2009. január 1., csütörtök

Kipécéztek

Diadalmasan ülök a gép előtt és buzog bennem az elhatározás, hogy mivel új évet írunk, minden más lesz ezután. Kezdhetném például azzal, hogy elnézést kérek mindenkitől, aki az elmúlt időszakban kipécézett. A játék lényege, hogy megosztunk magunkról 7 érdekességet és megkérünk 7 másik barátot, tegyen ugyanígy. A kiválasztott személyek blogját belinkeljük, illetőleg értesítjük őket egy blogbejegyzésben, hogy kipécéztük őket. Na, ezt fogom most pótolni. De mivel a játék már régesrég lecsengett, és mindenki benne volt, akit egyébként én is kipécéztem volna, az utolsó lépések elmaradnak. Mehet?

1., Sznob vagyok és büszkén vállalom. Persze ezt csak azok látják így, akik nem ismernek igazán, vagy akik éppen haragszanak rám.

2., Mindig mindennel késésben vagyok, de dolgozom az ügyön, hogy ez megváltozzon.

3., Szeretek rejtőzködni és emellett túlságosan nyílt vagyok. Éppen ezért vágyom vissza Pestre, ahol csak egy lennék a kétmillió ember közül, mégis szabadon tudnám adni önmagam.

4., Képes vagyok folyamatosan édességet enni, rendes kaja előtt, után és helyett is.

5., Előbbi tulajdonságom nem nyilvánul meg látványosan, és ha ezt valaki szóvá teszi, halálra sértődöm, pedig megszokhattam volna már. Ennek ellenére imádom a csinos, szexis ruhákat, és néha a tükörbe nézve egészen meg vagyok elégedve magammal.

6., Többek unszolására belevágtam kis életem dokumentálásába. Mivel ez egy scrapblog, talán nem itt kéne kiélnem ezt a hajlandóságomat, pedig néha jajj, de az ujjaimban volt, hogy megírjam azt is, ami az udvarias és szabatos megfogalmazások mögött bennem van. Szóval aki tudja, hol keresse a másik blogomat, kérjen meghívót és talán kap is... Ha jól megy, akkor meg lehet, hogy kiadom könyvben. :)

7., Boldog vagyok. Ma kezdődik életem hátralévő része, és ez olyan izgalmas!

Szóval ezek lennének rólam így, 2009. január 1-jén.

Mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET!