2011. január 27., csütörtök

Mi kell hozzá?

Régebben született ez az oldal.


Hullámkarton alapra készült, amire egy elefántcsontszínű textúrázott kartont rögzítettem. A szélek és a nyomtatott szöveg barnítását a VIVA Paper-Soft-Color homokszínű és dióbarna papírszínezőjével állítottam elő, ezt egy szivaccsal, körkörös mozdulatokkal kell felvinni, és nagyszerűen keverhetők a színek. A tépésnél meg kimondottan olyan, mintha égésnyom lenne, nagyon jól sikerült szerintem. Igen, igazi cigarettacsikk van rajta...



A szívet drótból hajlítottam, és újra megrajzoltam, majd kiszíneztem a Paper-Soft-Colorral, mert azt is lehet vele, festeni. Kissé olajos hatású, nagyon nehezen szárad, de savmentes. És gyönyörű, akvarelles hatást lehet vele elérni, mivel nem fed és akár ecsettel is felvihető.



A következő képeken olvasható egészében a dalszöveg, de lentebb be is linkelem, úgyhogy hallgatható is. A feliratokat kaparós betűkkel csináltam, az alsó fénykép alatt van a kihúzható komment. A képeket vastag kartonra ragasztottam, így eléggé kiemelkednek a síkból. A kávéfolt akrilfestékbe mártott kávéscsészével készült, az óramutatók szintén valódiak.



A pinkkel jelölt szavak - ha valaki még nem jött volna rá - a lényeg. Igen, ihletett oldal lett, egyszer csak összeállt, felvillant, csak meg kellett csinálni.



A zene, amiből készült, ami megihletett, az szerintem az egyik legmélyebb Pál Utcai Fiúk-szám. Mi kell hozzá.. kérdem én, mihez mi kell??? Válaszokat kommentben elfogadok, nyeremény a megvilágosodás meg egy remek dal. Hallgassátok, hadd szakadjon.



Szeretettel: