2010. március 28., vasárnap

Bál!

Ülök a gép előtt, és örülök annak, hogy már nem kavarog (annyira) a fejem. Tegnap este Pál Utcai Fiúk koncerten tomboltam ki magamból a márciusban összegyűlt feszültséget, őrült jó volt!!! Találtam egy őskövület klipet, milyen viccesek rajta...




Hát igen, közel 16 éve szeretem őket, akkor így festett a banda. És az évek múlásával csak egyre jobb lesz a zenéjük. Ezt a fenti számot is eljátszották, végigugráltam-ordítottam-táncoltam az egészet. Reggelre semmi hangom nem volt, és még nem mertem megnézni, hogy kiégették-e a vadiúj nadrágomat... A cipőmnek annyi, mint a mellékelt ábra mutatja, de nem bánom - szegény már kiszolgálta 5 év alatt az idejét.


És nem ez volt az első buli a hónapban, háromszor jártunk a Morrison's-ban is... Ez a hónap erről szólt, meg a munkáról. De jön a tavasz, és szándékomban áll még inkább megváltoztatni a munka és a szórakozás arányát a kis életemben.

Süt a nap, jó melegen... asszem, boldog vagyok.

Csak ennyit akartam közölni a világgal, maradok tisztelettel:

2010. március 21., vasárnap

12 hónapos album - Február

Ahogy ígértem, itt is van a februári oldal terve. Új lapot kezdünk az albumban, és hogy viccesebben nézzen ki, változtatok kissé az alakján.

- Legyen tehát a jobb oldala kapcsos zárójel formára vágva, egyébként a mérete az előzőhöz hasonló, 20x20 cm.

- További kikötés, hogy valamilyen fém kiegészítőt kell tenni az oldalra.

- Az e havi kötelező szín legyen a kék!

- Az oldal témájába pedig csempésszünk valamilyen összehasonlítást, változást, amit sikerként éltünk meg. Végülis ez egy pozitív hangulatú album lesz, és én fontosnak tartom, hogy időről időre "megtapsoljam" magam valamiért... Biztosan mindekinek van ilyen öröme, ne vesszen hát el!

Március végén feladom a márciusit, lehet gondolkodni, mi is szerepeljen rajta. A jutalom pedig még pár napig az én titkom lesz, annyit elárulok, hogy lapos és barna... nem, nem az, amire gondoltok, természetesen papírból van...
Ha valaki elkészült egy-egy oldalával, jelezze nekem az aktuális havi oldalhoz kommentelve, hogy be tudjam tenni a képet!
Jó alkotást!

2010. március 16., kedd

Januári oldal

Van már januári oldal is!

Elsőként Sapimanóé futott be, íme:


Aztán itt van Ágikáé:


Hana alkotása:


Van még? Remélem...

2010. március 8., hétfő

Sapimanó cukorkája és éjszakai elmélkedés

Tegnap a fél éjszakámat azzal töltöttem, hogy részt vettem a Blog Crawl-on, és nagyon jól szórakoztam, meg gyönyörködtem, jajj, annyi ötletem lett... Aztán este rohantam megnézni, nyertem-e valamit, és sajnos nem. Illetve inkább az a sajnos, hogy már megint a gép előtt felejtettem magam és közben meg annyi mindent kellene csinálnom. De azért még ezt a blog candyt megpróbálom:

Sapimanónál találtam, nagggyon tetszik:

És most jön az, hogy lefekszem...

Ennél a szónál hátranéztem az ágyamra, ami az ablak alatt van, és inkább ne tettem volna... Tegnap leszedtem a függönyt, hogy majd jól kimosom és felteszem az újat. Igenám, csak az új függönyt, ami őrült pink színű és gyönyörű, fel kellene még varrni. Namármost. Tegnap éjjel Blog Crawl után még Zsuzskával megittunk egy-egy jó nagy pohár bort, minek következtében:

a., piszkosul éhesek lettünk;

b., zenét kellett hallgatnunk, pl. Quimbyt és Pál Utcai Fiúkat - baromi hangosan és baromi későn.

Ebből pedig az következik, hogy megint éhes vagyok az éjszaka közepén, függönyt varrni nem merek, mert kiutál a szomszéd a tegnapi hepaj után, és nagytotálban be lehet látni a szobámba.

Egyedül az alattam lakó öreglányt nem zavarja semmi, mert süket. De kajakra. Pár hónapja HAJNALI 4-KOR (!!!!) arra ébredtem, hogy híreket mondanak. Egyenesen az ágyneműtartómban. Hmmm... Felkaptam egy inget a földről és lecsattogtam mezítláb az ötödikre. Diszkréten kopogtam, semmi válasz, erősebb dörömbölésre csak előjött a néni. Mondtam neki, kicsit hangos a TV-je, kétszer is elmondtam, olyan hangos volt, mire közölte, hogy a szomszédnál hangos. Az agyam hirtelen visszaugrott a hatodikra, mondtam neki, hogy éppen attól nem halljuk egymást, ugyebár, mert a háttérben ÜVÖLT az ő KÉSZÜLÉKE és ÉN is mindjárt ÜVÖLTENI fogok, HA nem KAPCSOLJA ki, de AZONNAL. Szerintem szájról olvasni tud a nyanya, mert nagylelkűen, bár kissé cinikus arccal közölte, hogy hátakkorkikapcsolom.... Ajánlom is, mondtam, és felvágtattam a lakásba, ahol is hopp, ügyesen elengedtem a bejárati ajtót, mire az bevágódott és... na erre tényleg felébredt az ing eredeti tulajdonosa, akit éppen a tv miatti riadt ébredéstől akartam megóvni, ha már én nem tudok aludni az ő horkolásától. 1:1.

De ma reggel (mivel éjfél múlt éppen) aludni akarok, holnap csak 9 dolgom lesz egymás után, végülis szabadnapos vagyok. Talán ha időben végzek mindennel, felvarrom a függönyt is...

Na jó éjt... illetve inkább eszem egy pár falatot előtte...